Villanyszerelő Szeged
Kovács István
ev.

Villanyszerelés, érintésvédelem, villamos biztonsági felülvizsgálat, villámvédelem, túlfeszültségvédelem, riasztó rendszerek

Tel.: 06302129130

E-mail : kovacsistvanur@gmail.com

Biztonsági IP HD Kamera rendszer kiépítése Szeged

ip kamera rendszer Szegeden Korszerű HD minőségű IP kamerarendszer kialakítását, karbantartását, villanyszerelői munkálatait, programozását vállalom. Házának, Üzletének, Ipari létesítményének automatikus felügyelete
VCA technológia segítségével :
A kamera rendszer képes egy védett Objektum behatolás elleni védelmére, illetve illetéktelen behatoláskori riasztásra, szabotázsvédelemre, vonal átlépés felügyeletre, elvett és otthagyott tárgy felügyeletre, mozgásérzékelésre, megfigyelt terület videó rögzítésére, hang oda vissza irányú kezelésére és távoli betekintésre, valamint visszajátszásra - PC, tablet és mobiltelefonnal egyaránt.

IP kamerarendszerek nyújtotta előnyök:

 • Illetéktelen behatolás elleni védelem
  Behatolás elleni védelem bemutatása A kamera rendszer képes felismerni, ha a kamera képen az általunk megadott területre belép valaki vagy valami és ezáltal egy riasztást generál, ami lehet egy riasztás kimenet aktiválása, vagy e-mail küldés is. A riasztás kimenetre bármit indíthatunk, pl.: szirénát, átjelzést diszpécser központba, illetve bármilyen elektromos vezérlést végrehajthatunk.

 • Szabotázsvédelem
  A kamerarendszer képes felismerni a kamera letakarást, illetve a kamerához tartozó kábelek, vezetékek elvágását, melyek esetén a központ ugyanúgy riasztást generál.

 • Vonal átlépés felügyelet
  vonalátlépés bemutatása Az adott kameraképen egy általunk húzott vonal átlépésekor is képes a kamera rendszer riasztást generálni.
  Egy alkalmazási példa : Amikor van egy automata kapunk és kihajtáskor a kamerarendszer jelez az automata kapunak hogy nyisson, mert valaki átlépte az elé húzott vonalat.

 • Elvett és otthagyott tárgy felügyelete
  Tárgy figyelésének bemutatása A kamerarendszer képes a kameraképen láható tárgyak felügyeletére. Ha az adott tárgy amit bejelöltünk a képen és az eltűnik , képes a rendszer egy riasztást generálni. Felbukkanó idegen tárgyak esetén is tud a rendszer riasztást létrehozni.


 • Mozgásérzékelés
  Mozgásérzékelés bemutatása Mozgás érzékelés is végrehajtható a teljes, illetve részleges kameraképen, melyen szintén riasztás kimenet aktiválható.

 • Hang oda-vissza irányú kezelése
  Kamerákhoz mikrofon csatlakoztatásával lehetőség van a hang lejátszására és rögzítésére, valamint válaszadásra is van lehetőség.